top of page

Authentieke Marketing voor Authentieke Ondernemers

Marketing & marketing opleidingen voor KMO's

Als KMO heb je niet altijd de tijd of de ruimte om aan marketing te doen. Het kost veel tijd of een bureau inschakelen is superduur. Daar willen we bij Bureau Réalta verandering in brengen. 

Ja, wij zijn een online marketing agency, maar met de authenticiteit alsof jouw intern marketing team het heeft gemaakt. Expertise meets authenticity dus. En dat speciaal voor én op maat van KMO's!

Daarnaast bieden wij 1-op-1 workshops en (kleine groeps)trajecten voor zaakvoerders en medewerkers van KMO's op de marketing van het bedrijf op zich te nemen. Wij zijn dan de zogenaamde stok achter de deur dat samen met de zaakvoerder meekijkt en bijstuurt waar nodig. 

Zaakvoerder Jessica Van Humbeeck kan terugblikken op meer dan 18 jaar ervaring in copywriting, (online) marketing, PR en social media management. Ze werkt voor verschillende KMO's en grote bedrijven als marketeer en (digital) marketing manager. Ze kent eveneens de uitdagingen van KMO's, omdat ze daar ooit zelf stond, als zaakvoerster van het succesvolle Thee met een Verhaal. 

Laten we samen het marketingverhaal van jouw bedrijf laten groeien. Boek hieronder jouw kennismakingsgesprek en dan bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

PS: momenteel werken we hard aan ons aanbod achter de schermen en voor onze klanten natuurlijk. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van evenementen en workshops.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Onze marketing services

bottom of page