top of page

Jouw ceremoniespreker

Het leven vieren! Op alle mogelijke manieren! En dat zo puur en authentiek mogelijk. Dat is mijn job als ceremonieschrijver en ceremoniespreker. Laat je persoonlijke eigenheid stralen tijdens jouw huwelijksceremonie, geboorteceremonie of afscheidsceremonie. 

Ik heb al verschillende jaren ervaring met het organiseren, schrijven en voorgaan van ceremonies. Ik ben er als het ware ingerold. Mijn doel: de authenticiteit van het koppel dat voor elkaar kiest, de persoon die we missen of het gezin waarin de pasgeboren baby terecht komt naar buiten brengen. Réalta zorgt voor persoonlijke, op maat gemaakte ceremonies - geen 2 zijn dezelfde. 

Je kan bij Bureau Réalta terecht voor huwelijksceremonies, geboorteceremonies en afscheidsceremonies

Image by Jeremy Wong Weddings

Huwelijk

Jouw ceremonie op maat van jullie als koppel. Wie zijn jullie en waarvoor staan jullie? In een voorgesprek duiken we dieper in jullie liefde voor elkaar en creëren we niet enkel de mooiste huwelijksceremonie, maar ook de mooiste geloften.

Vanaf €525, -

Image by Luma Pimentel

Geboorte

Geen doopsel, wel je kleine schat ceremonieel verwelkomen in je gezin en familie? Dan is een naamgevingsceremonie of een geboorteceremonie een prachtige manier om dat te doen. Op maat gemaakt van jouw gezin.

Vanaf €150,-

Image by Eli Solitas

Afscheid

Als ervaren voorganger bij afscheid, vier ik samen met jou het leven van je dierbare. We halen mooie herinnering op en laten zien hoe mooi deze persoon altijd is geweest tijdens zijn of haar leven.

Voor altijd in onze harten

Vanaf €250,-

Offerte op maat

Net zoals onze ceremonies geen eenheidsworst zijn, zijn ook onze prijzen dat niet. Vraag hieronder je offerte op maat op. 

Dankjewel. We antwoorden je zo snel mogelijk.

bottom of page